dimecres, 7 de març del 2012

L’IES NÚM. 2, PRIMER PREMI DE LA IV EDICIÓ DEL TALLER DE CINE “DIRIGE TU VIDA”


Aquest dissabte 3 de març ha tingut lloc el lliurament de premis de la IV Edició del Taller de Cine “Dirige tu vida”, projecte organitzat per la FEPAD i la Conselleria de Sanitat, que té com a finalitat evitar el consum de drogues entre els joves a partir de l’elaboració dels seus propis curtmetratges.

L’IES Núm. 2 havia presentat el curs passat a concurs el curt “¿Quién és la persona que más admiras?” realitzat pels alumnes del centre Rosa García (directora), Jamaica García (ajudant de direcció), Cristian García (2n ajudant de direcció), Rubén Gámez ( director de fotografia), Maite Gómez ( script) i Daniela Ramírez (directora artística), amb la col·laboració de Carmen Barrafón (productora), Àngels Aznar (ajudant de producció) i Empar Vique, coordinadora del projecte amb la FEPAD.

D’una totalitat de 10 instituts que també presentaven curts en la modalitat d’accés becat, el primer premi ha estat per al nostre institut: una claqueta commemorativa per a cada participant en el projecte i un cap de setmana en un alberg de l’IVAJ.


Enhorabona a tots els participants i agraïments especials als xiquets que han actuat de figurants en el curt (la gran majoria germans menuts d’alumnes del centre) i a les seues famílies, per la seua total col.laboració.